Articulatieproblemen

Bent u op zoek naar een allroundlogopedist in Oldenzaal om articulatieproblemen van uzelf of uw kind te behandelen? Dan kunt u prima terecht bij Logopediepraktijk T. de Ridder. De logopedist van onze praktijk is gespecialiseerd in de behandeling van verschillende soorten stoornissen. Zowel volwassenen als kinderen zijn welkom in de praktijk!

  • Allroundlogopediste
  • Werken vanuit de cliënt
  • Werkt buiten kantoortijden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel direct: 06 54 39 31 66

Start de behandeling van articulatieproblemen

Articulatieproblemen komen voor wanneer een kind of volwassene klanken niet goed uitspreekt. De ernst van het probleem verschilt per persoon. Tijdens de eerste afspraak stelt de logopedist een diagnose en indicatie op voor de taalstoornisbehandeling. De begeleiding kan de problemen wellicht niet helemaal verhelpen, maar kan wel zorgen voor een beperking van de stoornis op het gebied van spraak en taal. Articulatieproblemen kunnen namelijk erg veel invloed hebben op het zelfvertrouwen van zowel volwassenen als kinderen. In onze logopediepraktijk bent u welkom om aan taal- en spraakproblemen te werken met hulp van een logopedist.

Plan een afspraak in voor een van onze behandelingen

Als u interesse heeft in een behandeling van de articulatieproblemen bij onze praktijk in Oldenzaal, maak dan direct een afspraak. Wij bieden ook hulp bij onder andere kortademigheid, mocht u of uw kind hier ook last van hebben. Informeer naar de mogelijkheden of plan een afspraak in via het contactformulier of via 0654 393 166.

Liever een mail sturen?
Vul dan het contactformulier in!

reCAPTCHA is required.