Stemverliesbehandeling voor heesheid

Wanneer u vaker last heeft van heesheid, is een stemverliesbehandeling voor u een goed idee. Hiervoor kunt u zeer goed terecht bij onze Logopediepraktijk T. de Ridder in Oldenzaal. Samen met onze logopedist gaat u na hoe vaak u last heeft van heesheid en wat de eventuele oorzaak hiervan is. Hierna bedenkt onze logopedist een behandeling die aansluit op uw klachten, zodat u de heesheid gericht aanpakt.

  • Allroundlogopediste
  • Werken vanuit de cliënt
  • Werkt buiten kantoortijden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel direct: 06 54 39 31 66

Met de logopedist pakt u uw heesheid aan tijdens een stemverliesbehandeling

Heesheid is een stemstoornis die ontstaat door meerdere oorzaken, vaak wordt u na een keelontsteking hees. Ook heeft u een kans op een hese stem als u uw stem verkeerd gebruikt. Heesheid gaat meestal vanzelf over. Als u vaker of al een langere tijd hees bent, schakel dan de hulp in van de logopedist van onze logopediepraktijk in Oldenzaal. Tijdens de stemverliesbehandeling leert u hoe u uw stem correct gebruikt, zodat de heesheid verdwijnt. Dit gebeurt met behulp van oefeningen die de logopedist u oplegt. Voor de beste resultaten oefent u dit thuis ook en herhaalt u de opgaven regelmatig.

Maak met onze logopedist eenvoudig en snel een afspraak

Neem als u last heeft van heesheid contact op met onze logopedist voor een stemverliesbehandeling. Naar aanleiding van wat uw klachten zijn, beoordeelt hij of zij welke behandeling het best voor uw stem is. Maak eenvoudig en snel een afspraak in onze logopediepraktijk en vul ons contactformulier in of bel naar 0654 393 166.

Liever een mail sturen?
Vul dan het contactformulier in!

reCAPTCHA is required.