Hulp bij stemoefeningen tegen heesheid

Wanneer u vaak last heeft van uw stem, is hulp van onze logopedist bij stemoefeningen tegen uw heesheid een goede keuze. De logopedist bij Logopediepraktijk T. de Ridder in Oldenzaal behandelt mensen met diverse stemproblemen, waar heesheid er regelmatig één van is. Als u zich aanmeldt bij onze praktijk, vertelt u tijdens het intakegesprek wanneer u hees wordt, hoe lang u dit al bent en wat uw klachten verergert. Op deze manier maakt onze logopedist een behandelplan die aansluit bij uw stemklachten.

  • Allroundlogopediste
  • Werken vanuit de cliënt
  • Werkt buiten kantoortijden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel direct: 06 54 39 31 66

Met de juiste hulp bij stemoefeningen van onze logopedist vermindert en verdwijnt uw heesheid

In de behandelingen staan vooral stemoefeningen centraal die u hulp bieden bij heesheid. Zo voorkomt u dat uw klachten verergeren en uw heesheid verandert in een serieuze stemstoornis. Met een stoornis bent u namelijk nog verder van huis en veel langer bezig met de behandelingen. De stemoefeningen die u hulp bieden bij uw heesheid, doet u samen met de logopedist. Voor zeer goede resultaten, herhaalt u deze thuis ook met enige regelmaat. Zo worden de technieken die u hiermee leert eigen en verkleint u de kans op heesheid in de toekomst.

Ook voor andere stoornissen kunt u terecht bij onze logopedist

Onze logopedist biedt niet stemoefeningen als hulp bij uw heesheid. Ook voor andere stoornissen, op het gebied van eten, drinken en communicatie, kunt u terecht bij onze logopediepraktijk in Oldenzaal. Denk hierbij onder meer aan:

Plan een afspraak in bij onze praktijk en pak uw heesheid aan

Als u last heeft van heesheid en graag hulp krijgt bij het verhelpen hiervan, schakelt u onze logopedist in voor stemoefeningen. Plan een afspraak in bij onze praktijk in Oldenzaal en bel naar 0654 393 166 of vul ons contactformulier in.

Liever een mail sturen?
Vul dan het contactformulier in!

reCAPTCHA is required.