Kortademigheidsbehandeling

Wanneer u regelmatig lijdt aan ademtekort, schakelt u hier het best hulp bij in door een kortademigheidsbehandeling van onze logopedist. Bij Logopediepraktijk T. de Ridder in Oldenzaal kunt u terecht voor een behandeling tijdens kantooruren, maar ook op een afwijkend tijdstip. Zo is er altijd kans dat uw behandeling plaatsvindt op een moment dat het voor u goed uitkomt. In een intakegesprek onderzoekt onze logopedist de oorzaken van uw ademtekort en krijgt u een behandelplan dat echt bij uw klachten past.

  • Allroundlogopediste
  • Werken vanuit de cliënt
  • Werkt buiten kantoortijden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel direct: 06 54 39 31 66

Ga voor de hulp die u krijgt voor ademtekort bij onze kortademigheidsbehandeling

Kortademigheid ontstaat onder andere door astma, een logontsteking, schadelijke ademstops of hyperventilatieaanvallen. Doordat onze logopedist het behandelplan echt aanpast aan u als cliënt, kunt u zeer gericht aan de slag met de oefeningen tijdens de kortademigheidsbehandeling. Zo krijgt u hulp bij de oefeningen voor uw ademtekort, waarbij u onder meer juiste ademhalingstechnieken leert. Hoe meer u deze technieken onder de knie krijgt, hoe beter het resultaat van uw kortademigheidsbehandeling. Voer de oefeningen die u als hulp bij ademtekort krijgt, daarom ook met enige regelmaat thuis uit.

Wij helpen u ook bij andere ademstoornissen

De logopedist van onze praktijk biedt u, naast hulp bij ademtekort, ook andere behandelingen aan die te maken hebben met de stem, en daarmee met ademen. Als u bijvoorbeeld vaak hees bent, bestaan er ook bepaalde oefeningen voor deze heesheid. Hiermee leert u op een andere manier uw adem te gebruiken. De allroundlogopedist schakelt u ook in bij verscheidene stemstoornissen.

Maak een afspraak en pak tijdens de kortademigheidsbehandeling uw klachten aan

Neem contact op met onze logopedist in Oldenzaal voor de juiste hulp bij ademtekort. Een afspraak plant u bij Logopediepraktijk T. de Ridder in door te bellen naar 0654 393 166 of vul ons contactformulier in. Voor u het weet oefent u veel met diverse technieken en krijgt u uw adem weer onder controle.

Liever een mail sturen?
Vul dan het contactformulier in!

reCAPTCHA is required.